Tilhenger Lift

120NWT 12 Meter

Thomas lift, type 120NWT med 12 meters arbeidshøyde, er en meget kompakt, praktisk og enkel lift som består av en foldearm med teleskop som er bygget på en tilhenger med fire hydrauliske støtteføtter. Takket være sin teleskoparm har denne enkle teleskopliften en maksimal siderekkevidde på 6,5 m og kan dermed brukes til mange aktiviteter, både innendørs og utendørs i idrettshaller, kirker, forretningslokaler og andre bygninger.

Har en smal transportstilling, svært kort transportlengde (4,5m) og kan taues med lett kjøretøy. Denne allsidige Thomas-plattformen 120NWT-12M lar deg jobbe trygt, stabilt og ekstremt effektivt.

- Arbeidshøyde: 12m

- Gulvhøyde: 10m

- Løftekapasitet: 200kg

- Vekt: 1450kg

150NW 15 Meter

Thomas løfteplattform, type 150NW med 15 meters arbeidshøyde, er en semi-profesjonell arbeidsplattform, som består av en leddarm med en ekstra teleskoparm og er montert på en tilhenger med fire hydrauliske støtteben.

Takket være sin teleskopiske arm på overarmen har denne liften en siderekkevidde på 7,5 meter, noe som betyr at mange forskjellige jobber kan utføres: arbeid på balkonger, på tak, skorsteiner og mye mer. Den har et smalt transportstativ og kan selvsagt også brukes til innendørs arbeid.

Denne allsidige Thomas 150NW-15M heisen lar deg jobbe trygt, stabilt og effektivt.

- Arbeidshøyde: 15m

- Gulvhøyde: 13m

- Løftekapasitet: 250kg

- Vekt: 1650kg

180NWS 18 Meter

Thomas teleskoplift, type 180NWS med 18 meters arbeidshøyde, er en profesjonell teleskoplift, bestående av en teleskoparm som er plassert på en foldarm pantograf, som er montert på en tilhenger med fire hydrauliske støtteføtter. Takket være denne strømavtakeren er det mulig å arbeide i en rett linje fra bakken opp til en høyde på ca 10 m og dette med en maksimal siderekkevidde på 10 m og 250 kg i kurven.

En ekstra stor fordel er at man med denne strømavtakeren forblir helt innenfor støtteføttene mens man snur luftplattformen. Ingen hindring på gaten for passerende kjøretøy eller lignende. Brukes hovedsakelig til fasadearbeider, maling, beskjæring, taktekking, skorsteinsarbeider som plassering av rør, montering av solcellepaneler og mange andre mulige bruksområder. Denne allsidige Thomas -antennplattformen 180NWS-18M lar deg jobbe trygt, stabilt og ekstremt effektivt.

- Arbeidshøyde: 18m

- Gulvhøyde: 16m

- Løftekapasitet: 250kg

- Vekt: 2200kg

210NWS 21 Meter

Thomas teleskoplift, type 210NWS med en arbeidshøyde på 21 meter, er en meget profesjonell og meget gjennomtenkt løfteplattform, bestående av en dobbel teleskoparm som er plassert på en leddarms pantograf, som er bygget på en tilhenger med fire hydrauliske støtte føtter.

Takket være denne strømavtakeren kan du jobbe i en rett linje fra bakken og opp til en høyde på ca 10m og dette med en sideveis maksimal rekkevidde på ikke mindre enn 13,5m! En annen stor fordel er at man med denne strømavtakeren forblir helt innenfor støtteføttene mens man snur luftplattformen. Ingen hindring på gaten for passerende kjøretøy eller lignende. Den brukes hovedsakelig til fasadearbeid, maling, beskjæring, taktekking, skorsteinsarbeid som installasjon av rør, installasjon av solcellepaneler og mange andre bruksområder.

Denne allsidige Thomas -liften 210NWS-21M lar deg jobbe trygt, stabilt og ekstremt effektivt.

- Arbeidshøyde: 21m

- Gulvhøyde: 19m

- Løftekapasitet: 200kg

- Vekt: 2500kg

Alternativer:

Mer Informasjon

Denne linken går til en engelsk side med informasjon om liftene

Thomaslift Logo