Høykraner

STEPA bygger høykraner med en rekkevidde på opptil 14 m og et løftemoment på 9,2 tonn. STEPA-modulsystemet gir en rekke individuelle løsninger. Det er svært attraktivt ved at det er et nesten uendelig antall muligheter. Den perfekte løsningen for dine behov.

Mobil Gårdskran Tømmervogner

Mer informasjon

Dette er kvalitetsprodukter som blir spesielt tilpasset ditt behov. De kan fåes med 3- eller 4-delt teleskoparm for den rekkevidden du trenger.

Kranene er produsert med sterkt stål av høy kvalitet og minimalt med sømmer, noe som gjør de betydelig mer utholden og istand til å bli utsatt for tøffere bruk.

Kranene er designet for maksimal praktisk komfort og varighet, med kvalitet i detaljene.
Med disse kranene kan du ta kontrollen ut av kabinen, med fjernstyring så kan du styre kranen på avstand i en foretrukken lenestol. Men skulle du ønske å sitte inne i kranen, så er den lydtett med ett gjennomsiktig gulv for maks komfort og oversikt i en aktiv arbeidshverdag. Fjernkontrollen kommer i flere varianter og hele oppsettet både inne og ute kan tilpasses dine behov.

LED er fremtiden.
Skulle det være behov for belysning så kommer kranene som standard med 2 LED frontlykter for mer lys og lengre levetid med ett mye lavere energiforbruk enn eldre lyskilder.

Disse kranene kan bli akkurat det du trenger, ta kontakt og la oss skape en løsning for deg.

Produkter

Klikk her for å lese mer om høykraner fra Stepa
(Denne linken fører til en ekstern nettside på engelsk)

Stepa Logo