Separator

Det er store fordeler ved å separere våt og tørr fraksjon i husdyrgjødsel, både agronomisk, økonomisk og ikke minst miljømessig. Vi leverer komplette anlegg med pumper og omrørere. Tilpasset dine behov og skreddersydd til din gård. Anlegget skal være brukervennlig og av høy kvalitet.

Pumper Mixere

Mer informasjon

Hvorfor separere?

-Du fjerner behovet for å omrøre lageret.
-Du øker lagerkapasiteten med mellom 25 og 40%.
-Du trenger ikke tilsette vann.
-Du får mindre utkjøring.
-Kapasiteten på slangespreder nær dobles.

Nitrogenet blir igjen i den flytende fraksjonen og kan kjøres på umiddelbart under ideelle forhold, fosforet blir i det tørre materialet – som kan komposteres, brukes på eng, åker eller selges som vekstmiddel.

Miro henter sine separatorer fra Italienske SEPCOM i WAM gruppen. Ett multinasjonalt selskap spesialisert på separering av alle tenkelige og utenkelige materialer.

Spennet i separatorer går fra 2,2 kW miniutgave som passer opp til 150 storfe og opp til 5,5 kW for store drifter. Presset i en skrupress vil typisk gi tørrstoff fra 20 til 40% avhengig av størrelse. Green Bedding gir det tørreste resultatet og kan brukes som strø.

Produkter

Klikk her for å se separatorer fra Sepcom
(Denne linken fører til en ekstern nettside)

Stepa Logo

Mobil separator

Miro har utviklet en hengermontert mobil separator. Denne kan man få med en eller flere separatorer, den har egen generator, pumpe med steinfelle og kutting. Det er pumpe for retur av flytende fraksjon og man kan koble denne opp hvor som helst.

Den er egnet til å tømme laguner, kummer og kjellere. Du kan påregne ca 3 dagers jobb på å tømme ett lager på 900 kubikk. Da er alt tørrstoff tatt ut og den våte fraksjonen er ført tilbake i lageret.

Ta kontakt for en hyggelig prat og mer informasjon om produktene vi kan tilby.