Bjørnars Auto AS

Tommy Bull

Fagskoleingeniør elektro / montør

Birger Bull

Daglig leder / gårdbruker / selger og montør

Bjørnar Bull

Verksmester - eier

Michael Mathisen

Biltekniker / verksmester / montør

Vi har verktøyet

Vi utfører montasje og service i hele Norge og har utstyr til både programmering og oppdatering av både hardware og software. Vi har og norsk delelager med alle relevante MIRO deler.

Erfaring og allsidighet

Med kompetanse innen maskinering, landbruk, elektro, mekanikk og bil/traktor stiller vi meget kompetent til å løse de fleste utfordringer. Våre leverandører spesialtilpasser hvert enkelt prosjekt, og vi gjør høy grad av tilpassing på stedet når vi monterer.

Den beste servicen

Bjørnars Auto AS skal levere best service og oppfølging av sine kunder. Vårt fokus er ikke mengdesalg, det er kvalitet i alle prosjekter vi gjør. Du skal merke at vi leverer på service!

Rett pris til rett kvalitet

MIRO og STEPA er ikke markedets rimeligste alternativ – vi satser utelukkende på høy kvalitet i produkt og utførelse av anleggene vi leverer.

5 års garanti med premium serviceavtale

Tegner du premium serviceavtale som innebærer 2 årlige besøk og vår tetteste oppfølging – utvider vi garantien på maskinen din til 5 år.

50 Års erfaring

MIRO har produsert gjødselutstyr i over 50 år – Bjørnars Auto AS sitter på 45 års erfaring med rep og vedlikehold av mekaniske og elektroniske systemer innen bil og landbruk